Despre Emendis

Despre Emendis

Emendis a fost concepută în urmă cu mai bine de 20 de ani într-o mansardă. Soluțiile software existente aveau și încă mai au atât de multe dezavantaje încât, din punctul nostru de vedere, trebuia să existe o modalitate mai bună de optimizare a afacerilor.

Emendis s-a transformat într-o organizație internațională cu reputație. Cu un birou olandez și trei birouri străine, peste 100 de persoane lucrează zilnic la soluții software bazate pe proiectul Emendis Blueprint.

Emendis

Viziunea Emendis

Emendis crede că software-ul ar trebui să facă viața (de afaceri) mai ușoară. Operațiunile repetitive ar trebui să fie automatizate cât mai mult posibil, astfel încât intervenția umană predispusă la erori să poată fi evitată acolo unde este necesar. Acest lucru permite ca software-ul să fie utilizat în mod optim, iar oamenii să fie repartizați acolo unde aduc cu adevărat valoare adăugată.

Metoda de lucru a Emendis

În orice moment, Emendis se va asigura că procesul dorit este integrat fără probleme într-o soluție software. Companiile nu trebuie să se adapteze la software; noi dezvoltăm software-ul pe baza procesului de afaceri.

Aici, calitatea, siguranța și mentenabilitatea software-ului sunt primordiale. Monitorizăm de la distanță software-ul 24 de ore din 24, 7 zile din 7, pentru performanță și funcționare, permițându-le clienților noștri să se concentreze asupra procesului lor principal de afaceri.

Parteneri Emendis: