Detașare

Detașare

Doriți să angajați un dezvoltator profesionist? Sau să angajați mai mulți dezvoltatori? Solicitați ca proiectele dvs. software să fie dezvoltate de o echipă de dezvoltare dedicată, cu normă deplină, de la Emendis. Vă ajutăm să dezvoltați soluții software ambițioase.

Puteți angaja direct dezvoltatorul (dezvoltatorii) nostru (noștri) de înaltă calificare, vorbitori de olandeză/engleză. Fiecare proiect necesită o abordare unică în ceea ce privește cunoștințele, expertiza și specializările. Împreună cu dumneavoastră, căutăm o soluție care să vă satisfacă nevoile. Echipele noastre dedicate pot fi utilizate pentru proiecte pe termen scurt și lung.

Developer inhuren
Developer inhuren

Iată la ce vă puteți aștepta de la dezvoltatorii noștri

Angajați un dezvoltator care se poate integra perfect în organizația dumneavoastră

Dezvoltăm software inovator care este scalabil, sigur și cu adevărat fiabil. Lucrați cu dezvoltatori care sunt obișnuiți să lucreze atât cu startup-uri, cât și cu companii consacrate.

Dezvoltatorii noștri cunosc cele mai recente tehnologii și vă pot ajuta în momentul în care aveți nevoie de ajutor pentru implementarea unor probleme complicate.

 La Emendis, aveți garanția că veți găsi dezvoltatorii potriviți pentru proiectul dumneavoastră de software. Echipele și dezvoltatorii noștri sunt flexibili și se adaptează cu ușurință. Acest lucru înseamnă că aduc imediat valoare adăugată proiectelor noi și/sau existente.

Haideți să începem împreună proiectul dumneavoastră!

Sunteți curioși să aflați care sunt posibilitățile pentru organizația dumneavoastră?
Ne-ar face plăcere să vă oferim mai multe informații despre diferitele opțiuni. Contactați-ne fără obligații, completând formularul.

Oferim peste 10 demonstrații pe săptămână unor antreprenori și manageri cu viziune de viitor.

Parteneri Emendis: