Software de planificare

Software de planificare

Software de planificare

Companiile care își fac planificarea în Excel se confruntă cu problema de a pierde urma sau de a fi limitate în ceea ce privește opțiunile de planificare.

Emendis a dezvoltat un software de planificare cuprinzător care ajută la planificarea și gestionarea cu ușurință a personalului, proiectelor, sarcinilor și resurselor. Software-ul nostru oferă o imagine de ansamblu clară a progresului, a planificării și a proiectelor.

Soluția noastră de planificare permite companiilor să își planifice eficient operațiunile și personalul. Cu software-ul de planificare Emendis, puteți fi siguri că toate proiectele se vor desfășura fără probleme și eficient.

planning software

Iată care sunt avantajele software-ului nostru de planificare

MAI MULTE INFORMAȚII?

Nu ezitați să descărcați cartea noastră albă!

Whitepaper form - Planning software RO

Software de planificare pentru diferite industrii

Software-ul se potrivește perfect pentru diverse sectoare: ospitalitate, construcții, grădinărit, spălători de ferestre, electricieni, instalatori etc. Acesta oferă instrumentele de care companiile au nevoie pentru a planifica proiecte și a urmări progresul. 

Crearea și procesarea unui program de personal necesită mult timp. Emendis a dezvoltat un software de planificare astfel încât companiile să poată economisi timp atunci când creează programul. Acesta vă permite să centralizați toate informațiile despre proiect într-un singur loc.

Adaptat pentru organizația dumneavoastră

Știm prea bine că fiecare companie este unică. Prin urmare, software-ul nostru de planificare poate fi personalizat. Împreună cu un consultant, analizăm situația dvs. și determinăm ce aveți nevoie. Pe baza acestor informații, alcătuim un pachet care să se potrivească nevoilor dumneavoastră.

Haideți să începem împreună proiectul dumneavoastră!

Sunteți curioși să aflați care sunt posibilitățile pentru organizația dumneavoastră?
Ne-ar face plăcere să vă oferim mai multe informații despre diferitele opțiuni. Contactați-ne fără obligații, completând formularul.

Oferim peste 10 demonstrații pe săptămână unor antreprenori și manageri cu viziune de viitor.

Parteneri Emendis: