Dashboarding

Dashboarding

Dashboarding

Multe companii dețin o comoară uriașă de date neprelucrate pe care nu le utilizează. Neutilizarea acestor date determină costuri inutil de mari, decizii bazate pe presupuneri și necesită mult timp și efort pentru a interpreta datele.

Software-ul Emendis de creare a tablourilor de bord oferă o soluție all-in-one pentru crearea de tablouri de bord și raportare în timp real. Emendis permite utilizatorilor să se conecteze la orice sursă de date. Aceste date sunt apoi afișate vizual în rapoarte și tablouri de bord interactive. Emendis se angajează să faciliteze luarea deciziilor bazate pe date pentru fiecare.

Dashboarding

Iată care sunt beneficiile dashboarding-ului

MAI MULTE INFORMAȚII?

Nu ezitați să descărcați cartea noastră albă!

Whitepaper form - Dashboarding RO

planning app

Lucrul bazat pe date cu ajutorul Dashboarding de la Emendis

Soluția noastră de tablouri de bord facilitează luarea de decizii bazate pe date pentru organizațiile de toate dimensiunile. Emendis oferă utilizatorilor o varietate de vizualizări inteligente și rapide ale datelor cheie, precum și posibilitatea de a crea o singură versiune a adevărului.

De asemenea, Emendis facilitează schimbul de date și informații în cadrul organizației, astfel încât toată lumea să fie pe aceeași lungime de undă. Vă permite să deveniți o organizație bazată pe date, în care deciziile sunt luate pe baza unor date exacte.

Haideți să începem împreună proiectul dumneavoastră!

Sunteți curioși să aflați care sunt posibilitățile pentru organizația dumneavoastră?
Ne-ar face plăcere să vă oferim mai multe informații despre diferitele opțiuni. Contactați-ne fără obligații, completând formularul.

Oferim peste 10 demonstrații pe săptămână unor antreprenori și manageri cu viziune de viitor.

Parteneri Emendis: