Tehnologia noastră

Tehnologia noastră

Emendis Blueprint Software

Emendis a dezvoltat propriul software Blueprint. Acesta oferă un mod de lucru structurat și standardizat. Acest lucru are ca rezultat numeroase avantaje atunci când se creează noi sisteme sau se extind sistemele software existente.
 Emendis Blueprint este format dintr-o gamă largă de componente contemporane reutilizabile. Toate componentele din Blueprint au fost asamblate cu grijă și asigură un aspect uniform și contemporan.

Emendis Blueprint Software development

Beneficiile

Care sunt avantajele dezvoltării cu software-ul Emendis blueprint?

Dezvoltarea mai rapidă

Structura de bază a proiectului Emendis Blueprint este deja stabilită și constă într-un set mare de funcționalități utile. Acest lucru permite lucrul eficient, economisind până la 50% din timpul de dezvoltare.

Module complete

Emendis Blueprint oferă un set de module standard, care este extins în mod constant cu noi module. Aceste module pot fi personalizate și integrate direct în sistemul dumneavoastră software.

Software securizat

Software-ul dvs. este sigur, deoarece baza Emendis Blueprint este supusă în mod constant testelor și actualizărilor de securitate. Acest lucru împiedică compromiterea datelor dvs. valoroase.

Ce module sunt incluse în Blueprint?

Vedeți câteva dintre modulele noastre aici

CRUD & Index

Funcționalități standardizate CRUD (creare, citire, actualizare, ștergere) și de indexare care reduc crearea acestora la o acțiune simplă. Listele de entități pot fi căutate și filtrate în mod automat.

Multitenancy

Această funcționalitate permite ca mai mulți clienți să lucreze, separat unul de celălalt, în același sistem. În mod implicit, chiriașii nu au acces la datele și funcționalitățile celorlalți.

Roluri și permisiuni

Pentru fiecare chiriaș, pot fi gestionate rolurile și permisiunile asociate. Acest lucru asigură faptul că locatarii înșiși pot gestiona ce utilizatori pot utiliza ce funcționalități.

Multi-lingvistic

Emendis Blueprint suportă mai multe limbi, care pot fi gestionate pentru fiecare chiriaș. În cazul în care se deviază de la standard, pot fi implementate traduceri pentru fiecare limbă.

BaseData

BaseData facilitează gestionarea listelor (produse, grupuri, statusuri etc.) pentru fiecare chiriaș. Listele sunt traductibile și, prin urmare, pot fi utilizate la scară foarte largă și gestionate simplu.

Import/Export

Cu acest modul, este posibilă crearea de legături de date și, astfel, schimbul de diferite tipuri de date, inclusiv importuri din Excel, exporturi către API-uri externe și așa mai departe.

Alte caracteristici

În afară de modulele Blueprint menționate mai sus, există o mulțime de alte opțiuni disponibile. Luați în considerare:

Parteneri Emendis: