Software personalizat

Software personalizat

Software personalizat

Multe companii lucrează cu software învechit sau încă folosesc Excel. Ca urmare, procesele de afaceri costă mai mult timp și bani decât este necesar.

Emendis dezvoltă software personalizat pentru a optimiza procesele de afaceri. Construim aplicații mobile și web care sunt bine gândite și de succes. Ideea dvs. este transformată într-o aplicație software care vă va satisface pe deplin nevoile.

Cu peste 20 de ani de experiență și specializare în diferite industrii, vă ajutăm din birourile noastre din Olanda, Moldova, Lituania și Africa de Sud. Facem acest lucru cu ajutorul propriului nostru software unic Blueprint.

Maatwerk software ontwikkeling
Maatwerk software

Dezvoltăm software cu propriul nostru "blueprint software"

MAI MULTE INFORMAȚII?

Nu ezitați să descărcați cartea noastră albă!

Whitepaper form - Maatwerk software RO

Software Blueprint de la Emendis

Sunteți în căutarea unei abordări rapide și eficiente pentru dezvoltarea software-ului dumneavoastră? Am dezvoltat software-ul proprietar Blueprint, care constă dintr-o gamă largă de componente reutilizabile și contemporane. Aceste module nu numai că vă economisesc 50% din timpul de dezvoltare, dar se reînnoiesc continuu, sunt scalabile și extrem de sigure.

Haideți să începem împreună proiectul dumneavoastră!

Sunteți curioși să aflați care sunt posibilitățile pentru organizația dumneavoastră?
Ne-ar face plăcere să vă oferim mai multe informații despre diferitele opțiuni. Contactați-ne fără obligații, completând formularul.

Oferim peste 10 demonstrații pe săptămână unor antreprenori și manageri cu viziune de viitor.

Parteneri Emendis: