La distanță

La distanță

La Emendis, puteți angaja dezvoltatori sau o întreagă echipă de dezvoltare de la distanță. Dezvoltatorii noștri ajută companiile cu provocările lor software. La Emendis, suntem specializați în dezvoltarea de software sigur și ușor de utilizat. Vă puteți folosi de cunoștințele și expertiza noastră angajând dezvoltatorii sau echipele noastre și implementându-le pentru organizația dumneavoastră. Dezvoltatorii noștri lucrează din Olanda, Lituania, Moldova și Africa de Sud.

Puteți angaja direct dezvoltatorul (dezvoltatorii) nostru (noștri), cu înaltă calificare, vorbitori de olandeză/engleză. Aceștia pot lucra pentru dvs. de la distanță. Fiecare proiect necesită o abordare unică în ceea ce privește cunoștințele, expertiza și specializările. Împreună cu dumneavoastră, căutăm o soluție care să vă satisfacă nevoile. Echipele noastre dedicate pot fi utilizate pentru proiecte pe termen scurt și lung.

Iată la ce vă puteți aștepta de la dezvoltatorii noștri

Obțineți acces la dezvoltatori profesioniști care se integrează perfect în organizația dvs.

Înțelegem că fiecare proiect software este unic și necesită calități și capacități diferite. Împreună cu dumneavoastră, vă analizăm nevoile și cerințele, astfel încât să vă oferim o soluție personalizată. Această echipă poate fi formată din: dezvoltatori front-end, dezvoltatori back-end, UX/UI, testeri QA și/sau un manager de proiect.

Emendis furnizează profesioniști atunci când aveți nevoie de o capacitate de dezvoltare suplimentară. Putem pune (temporar) la dispoziția echipelor dvs. existente cunoștințe și experiență suplimentare. Dacă nu aveți propria echipă de dezvoltare, puteți chiar să angajați de la noi o echipă de profesioniști personalizată. Astfel, puteți rămâne întotdeauna în control.

Haideți să începem împreună proiectul dumneavoastră!

Sunteți curioși să aflați care sunt posibilitățile pentru organizația dumneavoastră?
Ne-ar face plăcere să vă oferim mai multe informații despre diferitele opțiuni. Contactați-ne fără obligații, completând formularul.

Oferim peste 10 demonstrații pe săptămână unor antreprenori și manageri cu viziune de viitor.

Parteneri Emendis: