Portalul clienților

Portalul clienților

Portalul clienților

Clienții așteaptă din ce în ce mai multe servicii din partea companiilor; acesta este un lucru pe care dumneavoastră, ca companie, doriți să îl oferiți. Cum abordează compania dvs. acest aspect? Portalul pentru clienți Emendis, este ușor de utilizat, fiind casa online pentru clienții, partenerii, furnizorii sau angajații dumneavoastră.

Portalul pentru clienți oferă un loc sigur pentru a comunica, a gestiona conturile, a găsi actualizări privind statutul livrărilor și a plasa comenzi. Un portal pentru clienți reduce cantitatea de informații solicitate de la echipa de suport.

klantportaal

Avantajele portalului pentru clienți Emendis

MAI MULTE INFORMAȚII?

Nu ezitați să descărcați cartea noastră albă!

Whitepaper form - Klantportaal RO

Maatwerk software

Gamă largă de funcționalități

Faptul de a beneficia atât de avantajele unui software standard, cât și de cele ale unui software personalizat vă oferă avantajul de a face ca portalul dvs. să fie perfect adaptat la procesul unic al clienților dvs. Acest lucru se datorează faptului că funcționalitățile de care organizațiile au nevoie pot varia. Cu experiența pe care o avem, vă putem ajuta și consilia în acest sens, astfel încât să putem crea un sistem care să se potrivească nevoilor dumneavoastră.

Haideți să începem împreună proiectul dumneavoastră!

Sunteți curioși să aflați care sunt posibilitățile pentru organizația dumneavoastră?
Ne-ar face plăcere să vă oferim mai multe informații despre diferitele opțiuni. Contactați-ne fără obligații, completând formularul.

Oferim peste 10 demonstrații pe săptămână unor antreprenori și manageri cu viziune de viitor.

Parteneri Emendis: