Portalul clienților

Portalul clienților

Portalul clienților

Clienții așteaptă din ce în ce mai multe servicii din partea companiilor; acesta este un lucru pe care dumneavoastră, ca companie, doriți să îl oferiți. Cum abordează compania dvs. acest aspect? Portalul pentru clienți Emendis, este ușor de utilizat, fiind casa online pentru clienții, partenerii, furnizorii sau angajații dumneavoastră.

Portalul pentru clienți oferă un loc sigur pentru a comunica, a gestiona conturile, a găsi actualizări privind statutul livrărilor și a plasa comenzi. Un portal pentru clienți reduce cantitatea de informații solicitate de la echipa de suport.

klantportaal

Avantajele portalului pentru clienți Emendis

MAI MULTE INFORMAȚII?

Descărcați cartea noastră albă fără nicio obligație!

Whitepaper form - Klantportaal RO

Maatwerk software

Gamă largă de funcționalități

Beneficiind atât de avantajele blocurilor standard, cât și de cele ale blocurilor personalizate, aveți avantajul de a vă face portalul perfect adaptat la procesul unic al clienților dumneavoastră. Acest lucru se datorează faptului că funcționalitățile de care organizațiile au nevoie pot varia. Cu experiența pe care o avem, vă putem ajuta și consilia în acest sens, astfel încât să putem crea un sistem care să se potrivească nevoilor dumneavoastră.

Cereți mai multe informații

Sunteți curioși să aflați care sunt posibilitățile pentru organizația dumneavoastră? Ne-ar face plăcere să vă oferim mai multe informații despre diferitele opțiuni. Contactați-ne fără obligații, completând formularul.

Solicită informații

Oferim peste 10 demonstrații pe săptămână antreprenorilor și managerilor cu viziune de viitor.

Vrijblijvende demo RO

Parteneri Emendis: