InventoryComplete

Inventariere rapidă și fără erori cu MoversComplete

Inventariere rapidă și fără erori cu MoversComplete

MoversComplete este o soluție software digitală care accelerează și simplifică procesul de mutare. Cu ajutorul unui formular de completat pe laptop sau tabletă, efectuați înregistrarea mutării la fața locului, la sediul firmei sau al clientului privat. Sistemul se ocupă automat de întregul proces de mutare – de la ofertă la confirmarea comenzii și ordinul de lucru. Acest lucru nu numai că economisește aproximativ 30% din timp, dar reduce semnificativ și riscul de eroare.

Problema

O mutare, mare sau mică, implică întotdeauna multă muncă. Gândiți-vă la organizarea transportului și la împachetarea și despachetarea obiectelor de uz casnic. Prin urmare, cei care se ocupă de mutare trebuie să țină cont de multe lucruri, iar acest lucru crește șansele de a face greșeli. Mai ales că, de multe ori, acest lucru se face încă cu pix și hârtie.

Cazul de afaceri

Dezvoltarea unui sistem flexibil și accesibil care să automatizeze și să standardizeze procesul de relocalizare.

Un proces automatizat de mutare

Cu MoversComplete, procesul de mutare este complet automatizat și standardizat. Creionul și hârtia fac loc acum laptopului sau tabletei celui care efectuează mutarea. Datele necesare pot fi completate cu ușurință, după care oferta de preț este pregătită automat pe baza inventarului și livrată clientului. Prin simpla apăsare a unui buton, firma de mutări trimite confirmarea comenzii și ordinul de lucru este gata!

Funcționalități cheie

Parteneri Emendis: