Gebr. de Mooij Amsterdam

Emendis realizează „Fresh Vision” pentru Gebr. De Mooij Amsterdam

Gebr. de Mooij Amsterdam este o afacere de familie cu o istorie îndelungată în sectorul AGF. Compania a fost înființată în 1946 și s-a specializat de atunci în fructe și legume. De la sediul lor din Food Center Amsterdam, acționează în calitate de importatori și exportatori și sunt activi pe piețele interne și externe.

Gebr. de Mooij Amsterdam

Gebr. de Mooij Amsterdam este condusă de calitate, profesionalism și o abordare orientată către client. Căutând mereu modalități de îmbunătățire și inovare, compania a decis să dezvolte un sistem ERP personalizat, Fresh Vision, pentru a-și optimiza procesele interne și pentru a continua să facă față cerințelor în schimbare ale pieței.

Enunțarea problemei

Gebr. de Mooij Amsterdam prelucrează zilnic cantități mari de date privind prețurile de cumpărare și de vânzare a fructelor și legumelor. Condițiile de piață în schimbare rapidă necesită o procesare flexibilă și eficientă a acestor date. Prețurile de cumpărare și de vânzare trebuie să fie determinate și actualizate zilnic.

Soluție

Împreună cu De Mooij Amsterdam, am stabilit că aceste procese de afaceri specifice nu puteau fi susținute de un software standard. Prin urmare, am decis să dezvoltăm o soluție software personalizată pentru a răspunde nevoilor specifice ale companiei.

Rezultat

De Mooij Amsterdam a făcut un pas nou, avansat și orientat spre viitor în digitalizarea proceselor sale de afaceri prin implementarea noului sistem ERP Fresh Vision. Acest sistem software personalizat oferă o soluție la provocările legate de procesarea zilnică a unor volume mari.

Ce au de spus clienții

„În acest sector AGF, care se schimbă rapid și este competitiv, este foarte important să continuăm să inovăm și să investim în cele mai noi tehnologii. Fresh Vision ne oferă exact acest lucru și ne permite să lucrăm și mai bine și mai eficient”, a declarat Danny de Mooij de la De Mooij Amsterdam.

Funcționalități cheie

Parteneri Emendis: