PP group

Optimizarea procesului Purchase to Pay

Optimizarea procesului de achiziție până la plată

În ultimele decenii, Parlevliet & Van der Plas s-a transformat într-un actor global important în industria pescuitului și a prelucrării. Cu mai multe sucursale în întreaga lume, afacerea de familie Parlevliet & Van der Plas și-a construit o reputație excelentă în domeniul pescuitului durabil.  Lumea Grupului PP este caracterizată de numeroasele sale culturi, țări, oameni și piețe diferite.

Enunțarea problemei

Procesele de afaceri curente ale Parlevliet & Van der Plas legate de achiziții și plată nu se potriveau cu software-ul pe care compania îl folosea anterior. Prin urmare, software-ul nu corespundea suficient de bine operațiunilor de afaceri ale grupului PP și nu oferea funcționalitățile de care acesta, în calitate de organizație internațională, avea nevoie.

Cazul de afaceri

Dezvoltarea unei soluții software generice care să ofere un control și o înțelegere mai bună a proceselor de afaceri ale grupului PP.

Procesul P2P este disponibil oricând și oriunde

Soluția noastră software P2P bazată pe web oferă o mai bună înțelegere a fluxului de lucru și a proceselor de afaceri actuale ale grupului PP și oferă divizarea costurilor, autorizarea costurilor, facturarea și legături cu diverse sisteme externe. De asemenea, software-ul poate fi implementat în mod generic și este potrivit atât pentru utilizare online, cât și offline. Așadar, această soluție software poate fi utilizată oriunde și oricând – inclusiv pe mare!

Funcționalități cheie

Parteneri Emendis: