Modern Dental

Un sistem ERP pentru Modern Dental Europe

Digitalizarea unui proces de afaceri

Modern Dental Europe este filiala olandeză a unui producător chinez de implanturi, coroane și tot felul de alte atribute utilizate de stomatologi. Modern Dental Europe are sediul în Țările de Jos și are un centru logistic în Alphen aan Den Rijn.

Dentiștii își trimit amprentele la centrul din Alpen aan Den Rijn, care sunt apoi procesate aici și trimise în China. În China, pe baza amprentei, se realizează produsul și apoi produsul final este trimis înapoi la dentist.

Enunțarea problemei

Procesul de comandă pentru stomatologi se făcea prin completarea unor formulare pe hârtie. Acest lucru este extrem de predispus la erori, iar sarcina administrativă era foarte mare ca urmare și toate formularele trebuiau să fie rescrise manual. Modern Dental Europe avea mai multe departamente care prelucrau toate formularele pe hârtie în sistem.

Cazul de afaceri

Nevoia de digitalizare a fost enormă, motiv pentru care Modern Dental Europe și Emendis și-au unit forțele. Am revizuit procesul învechit în întregime și am analizat modul în care l-am putea digitaliza. Am reușit, iar stomatologii pot folosi acum un sistem digital flexibil pentru a plasa comenzi. Formularele de hârtie sunt de domeniul trecutului!

saas oplossing

Un proces de comandă fără hârtie

Procesul este acum în întregime digital. Un dentist se poate conecta cu ușurință și poate selecta fluxul de lucru dorit, astfel încât să poată comanda atributele de care are nevoie. Medicul dentist poate vedea exact ceea ce a fost comandat și poate face cu ușurință ajustări, dacă este necesar.

Funcționalități cheie

Cum lucrăm?

Pentru Modern Dental, avem o echipă fixă pregătită, cu  ore de scrum dedicate. Clientul decide ce și când este  dezvoltat. Îl degrevăm pe client prin faptul că avem o echipă pregătită cu dezvoltatori back-end și front-end, un manager de proiect și experți UX/UI, astfel încât clientul să se poată concentra pe funcționalitățile dorite.

Parteneri Emendis: